Botoșăneanca Simona Radiș desemnată „Sportiva anului” în canotajul românesc

Botoșăneanca Simona Radiș desemnată „Sportiva anului” în canotajul românesc

Miercuri, 15 noiembrie, la Clubul Diplomatic, a avut loc Gala Canotajului Românesc 2023, eveniment menit să celebreze cel mai de succes an din istoria Federației Române de Canotaj, cu 39 de medalii câștigate la competițiile internaționale importante și un număr record de 11 bărci calificate la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

În cadrul acestui eveniment au fost premiați cei mai buni sportivi ai acestui an, precum și oamenii care au făcut posibile aceste performanțe extraordinare: antrenori, echipă medicală, staff tehnic, parteneri și sponsori.

Campioana europeană și mondială, Simona Radiș, de origine din Botoșani, a primit la această festivitate titlul de „Sportivul anului” în canotajul românesc.

Stirea anterioara

Inventivitate fără margini a contrabandiștilor: Au ascuns țigările în sistemul de aer condiționat al unui vagon de tren

Stirea Urmatoare

AJOFM Botoșani pregătește prima Bursă a locurilor de muncă din anul 2024. Vezi detalii!

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.