FC Botoșani a obținut un punct norocos, pe teren propriu

FC Botoșani a obținut un punct norocos, pe teren propriu

Echipa antrenată de Marius Croitoru a reușit să obțină primul punct din acest sezon, pe teren propriu, împotriva celor de la Petrolul Ploiești, după un joc cu două reprize total diferite și un final demn de un scenariu de Hollywood.

Echipa oaspete deschide rapid scorul, în minutul 14, prin Grozav care prinde un șut de excepție la colțul lung al porții apărate, în premieră, de Began. Portarul botoșanean n-a avut nici o șansă, mingea fiind plasată excelent, lângă bară. 

FC Botoșani revine rapid și egalează cu șapte minute înainte de pauză prin Mihai Roman care deviază excelent mingea venită, dintr-o centrare de pe partea dreaptă, de la Dican. 

Prima repriză se încheie cu o lovitură liberă periculoasă de la aproximativ 20 de metri, poziție centrală însă, Budescu nu reușește să înalțe mingea peste zid.

În repriza secundă jocul scade mult în intensitate, lipsesc ocaziile și mingea stă mai mult la mijlocul terenului. FC Botoșani nu mai reușeste să pună deloc în pericol poarta apărată de cehul Zima, Petrolul controlează posesia dar nu reușește să-și creeze ocazii importante.

Cele mai interesante momente al reprizei vin însă în minutele de prelungire, atunci când Gicu Grozav are un nou moment de sclipire și șutează din întoarcere, violent, sub bară, după o neatenție în apărarea botoșăneană. Golul este însă anulat de asistentul VAR pentru o poziție de offside a atacantului ploieștean. 

Apoi, în al zecelea minut de prelungire, Țicu șutează din lovitură liberă de la 30 de metri, Began respinge în față, mingea ajunge la un jucător ploieștean iar Dican, imprudent, faultează în careu.

Gicu Grozav șutează însă pe lângă poartă și FC Botoșani reușește să părăsească terenul neînvinsă. 

Marius Croitoru are puțin timp la dispoziție pentru a pregăti următorul joc pentru că etapa următoare echipa fanion a județului se va deplasa la București, unde va întâlni pe Rapid București, vineri 28.07.2023, ora 21:30.

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mașină cuprinsă de flăcări pe un câmp din comuna Vârfu Câmpului - FOTO

Stirea Urmatoare

AJOFM Botoșani pregătește prima Bursă a locurilor de muncă din anul 2024. Vezi detalii!

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.