FC Botoșani, cuib de pariori?! Valeriu Iftime „Totul duce spre jocuri de noroc. E posibil să ne despărțim de unii”

FC Botoșani, cuib de pariori?! Valeriu Iftime „Totul duce spre jocuri de noroc. E posibil să ne despărțim de unii”

FC Botoșani stă pe un butoi de pulbere după suspiciunile apărute la ultimul meci. „Galbenul” încasat de Pinson la Sf. Gheorghe a provocat un tsunami la clubul lui Iftime.

FC Botoșani este singura echipă fără victorie din SuperLiga. Ocupă ultimul loc al clasamentului, iar cel mai recent rezultat, 2-5 la Sepsi, a provocat un cutremur la formația patronată de Valeriu Iftime.

La finalul partidei de la Sf. Gheorghe, Dan Alexa, tehnicianul Botoșaniului, și-a anunțat public intenția de a părăsi echipa. Nu a intrat în amănunte, dar a vorbit despre o discuție de despărțire pe care urma să o aibă cu patronul Valeriu Iftime.

„Eșecul ăsta e al meu. Mă gândesc să nu mai continui la echipă. Simt că ceva nu e bine, ceva nu îmi iese, nu pot să controlez și cred că e mai bine să plec. Îl apreciez enorm pe domnul Iftime, doar că în situația asta nu se mai poate continua. E foarte greu să ai o repriză foarte bună și alta execrabilă”, a spus Alexa după Sepsi – Botoșani 5-2.

Din informațiile noastre, dilema lăsată în aer de antrenor are legătură cu faptul că unii jucători ai săi ar paria! „Galbenul” luat de Pinson în minutul 42 a dat apă la moară bănuielilor pe care le aveau cei din preajma echipei. De ce un cartonaș galben să provoace un asemenea tsunami și să-l facă pe Alexa să-și anunțe demisia?

Staff-ul lui Alexa a rămas fără cuvinte. De ce să forțezi să iei un galben la o astfel de fază? Cu atât mai mult cu cât urma să rămâi la cabine… „Galbenul” lui Pinson a mărit suspiciunile. Să se fi pariat pe un astfel de eveniment la casele specializate?

A doua zi după meci, lucrurile s-au precipitat: la o casă din Botoșani s-a pariat pe… „cartonaș galben Pinson”! S-a trecut la anchetă!

Odată revenită echipa la Botoșani, cei din conducere s-au activat vizavi de suspiciunile apărute. Au discutat și cu Dan Alexa și au aflat motivul principal pentru care vrea să-și dea demisia de la Botoșani. Suspiciuni de pariuri din partea vestiarului!

FANATIK a aflat că „antenele” întinse de șefii echipei chiar au dat roade. S-a pariat o sumă importantă cu 4 zerouri (casa nu ar fi acceptat mai mult!) chiar pe „galben Pinson” în Sepsi – FC Botoșani! De aici și până la ancheta și ședința care a urmat în cursul zilei de miercuri nu a mai fost decât un pas.

Nu doar Pinson a intrat pe „radarul” conducerii, ci și Drole, omul care a intrat în locul lui Pinson. Acesta devenise brusc agitat când a aflat de schimbare, putând fi chiar el omul care l-a anunțat pe Pinson că va ieși și… nu a luat (încă) „galben”!

Valeriu Iftime confirmă informațiile FANATIK: „Totul duce spre o implicare spre jocuri de noroc”
FANATIK a discutat cu patronul clubului din Botoșani despre informațiile pe care le avem. Valeriu Iftime a confirmat că a avut loc o ședință vizavi de suspiciunile de pariuri care apăruseră la oamenii săi.

„Am discutat și cu Dan Alexa și am aflat despre ce este vorba. De fapt motivul pentru care el a vrut să plece. Va rămâne! Am făcut o ședință cu cei de la club, iar toate informațiile pe care le-am obținut duc spre o implicare spre jocuri de noroc. O să luăm decizii dure în orele următoare. E posibil să ne despărțim de unii”, a declarat Iftime în exclusivitate pentru FANATIK.

Cei doi jucători spre care se îndreaptă suspiciunile, Pinson și Drole, au fost informați despre concluziile anchetei. Ambii ar fi negat orice implicare! Mai mult, Pinson pare decis să ceară el rezilierea contractului cu FC Botoșani după „galbenul” dubios încasat în minutul 42 al meciului de la Sf. Gheorghe!

Sursa: fanatik.ro

Stirea anterioara

Copiii de la Grădinița nr. 19 Botoșani învățați să-și protejeze viața - FOTO

Stirea Urmatoare

AJOFM Botoșani pregătește prima Bursă a locurilor de muncă din anul 2024. Vezi detalii!

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.