Începe Liga 1! Astăzi are loc etapa inaugurală a noului sezon din Superligă

Începe Liga 1! Astăzi are loc etapa inaugurală a noului sezon din Superligă

După aproape o lună și jumătate de pauză competițională, a venit momentul debutului unui nou sezon al Ligii 1. Astăzi, 14 iulie 2023, se dă startul sezonului 2023-2024 cu un meci interesant care are în prim plan două echipe de tradiție, ambele revenite pe prima scenă fotbalistică de curând.

Astfel, de la ora 18:30, Oțelul Galați și UTA Arad își vor disputa primele puncte puse în joc în acest sezon, cel mai probabil, într-o atmosferă incendiară, gazdele anunțând faptul că au epuziat toate biletele scoase la vânzare încă din primele ore.

Ziua se încheie cu un alt meci interesant între două echipe care în sezonul precedent s-au aflat în playoff-ul Superligii, cel dintre Rapid si Sepsi OSK Sf. Gheorghe cu un Cristiano Bergodi la debutul său pe banca Rapidului chiar în fața fostei sale formații. 

Cel mai interesant joc al etapei totuși, se anunță a fi cel de duminică, 16 iulie 2023, dintre FC U 1948 Craiova și FCSB, echipa bucureșteană anunțându-și clar intenția de a câștiga actuala stagiune. 

De urmărit totuși este și primul meci de la revenirea în Superligă a „câinilor” luni, 17 iulie 2023, ora 21:30, pe teren propriu, în fața celor de la Universitatea Craiova, dată fiind rivalitatea dintre cele două formații. 

Echipa locală, FC Botoșani va disputa primul joc în deplasare, pe stadionul „Anghel Iordănescu”, împotriva celor de la FC Voluntari. 

Programul complet al primei etape 

Vineri, 14 iulie
Ora 18:30 - Oţelul Galaţi – UTA Arad
Ora 21:30 - FC Rapid 1923 – Sepsi OSK Sf. Gheorghe

Sâmbătă, 15 iulie
Ora 18:30 - FC Hermannstadt – Farul Constanţa
Ora 21:30 - CFR 1907 Cluj – Politehnica Iaşi

Duminică, 16 iulie
Ora 18:30 - Petrolul Ploieşti – Universitatea Cluj
Ora 21:30 - FC U Craiova 1948 – FCSB

Luni, 17 iulie
Ora 18:30 - FC Voluntari – FC Botoşani
Ora 21:30 - Dinamo – Universitatea Craiova

Toate jocurile, așa cum am fost până acum obișnuiți, pot fi urmărite pe canalele DigiSport și PrimaSport.

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Femeie din comuna Hilișeu Horia căutată de polițiști! A plecat de acasă și nu s-a mai întors

Stirea Urmatoare

Clubul Sportiv Școlar Botoșani, rezultate deosebite în luna aprilie 2024

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.