Restricții de circulație în municipiul Botoșani cu ocazia Crosului Împreună pentru comunitate

Restricții de circulație în municipiul Botoșani cu ocazia Crosului Împreună pentru comunitate

Traficul rutier din mun. Botoşani va fi inchis parțial şi temporar in mod gradual sâmbătă 02.09.2023 cu ocazia Crosului Împreună pentru comunitate, între orele 17.00 ṣi 17.40.

Evenimentul se va desfășura pe străzile Nicolae Iorga – Calea Națională – strada Cuza Vodă in data de 02.09.2023 intre orele 17:00 si 17:40, lungimea traseului sportiv este 2,05 km și se va alerga doar un singur cerc.
- În primul caz la start se va închide strada Nicolae Iorga din direcția bulevardului Mihai Eminescu și strada Cuza Vodă.
- În cazul doi la finish se va închide strada Nicolae Iorga din ambele direcții.
- se va închide accesul din Autogară și centrul comercial Penny către strada Iorga.
se va închide accesul din direcția giratoriul de pe Calea Națională și Ion Pilat către strada Nicolae Iorga, închiderea sectorului de drum trebuie executată astfel ca să nu pericliteze circulația în giratoriu pentru celelalte străzi. În acest punct de conflict se va închide și accesul din strada Teatrului care este și accesul din autogară.
- se va închide strada Teatrului accesul din autogară către Calea Națională.
- se va închide accesul din parcarea din lungul Caii Națională având acces către strada Teatrului care este cu sens unic cu direcția de circulație de la Calea Națională către Cuza Vodă.
- se va închide intersecția semaforizată dintre Calea Națională și strada Arhimandrit Marchian, pentru cealaltă parte a Căii Naționale nu va fi afectată cu condiția circulării doar  înainte către strada Victoriei.
- se va închide strada Stefan Luchian și la mijloc Calea Națională obligându-i pe cei de pe strada Victorie să vireze doar la dreapta pe Calea Națională către strada Griviței.
- se va închide strada 1 Decembrie care are sens unic cu ieșire în Calea Națională.
- se va închide accesul din PECO către Calea Națională.
- se va închide la mijloc Calea Națională obligându-i pe cei de pe strada Griviței să vireze doar la dreapta pe Calea Națională către strada Octav Onicescu.
- se va închide accesul din spatele monumentului Eroilor de pe Calea Națională către Calea Națională din direcția străzii Cuza Vodă.
- se va închide accesul carosabil către strada Cuza Vodă pe direcția din Calea Națională și se va închide accesul din strada Ștefan Luchian.
- se va închide accesul din Aleea Rapsodiei către strada Cuza Vodă.
- se va închide accesul din strada Teatrului către strada Cuza Vodă.
- se va închide strada accesul din Aleea Unirii către strada Cuza Vodă.
- se va închide accesul din strada Teatrului către strada Cuza Vodă.
- se va închide accesul din ambele sensuri ale străzii Arhimandrit Marchian către strada Cuza Vodă.
- se va închide accesul din ambele sensuri ale străzii Transilvaniei către strada Cuza Vodă.
- se va închide accesul din direcția străzii Mihai Kogălniceanu către strada Cuza Vodă.

Mai jos este reprezentat graficul orientativ al competiției pe străzi.

Plecare Curtea liceului A.T. Laurian INTEGRAL TRASEU 17.00 
Str. Nicolae Iorga Intre intersectia cu str. Cuza Vodă/Calea Națională INTEGRAL TRASEU 17.00 17.10
Calea Națională Intre Cuza Vodă/Cuza Vodă doar un sens de circulație INTEGRAL TRASEU 17:00 17:30
Str. Cuza Vodă Intre Calea Națională/Nicolae Iorga INTEGRAL TRASEU 17:05 17:40
Sosire Curtea liceului A.T. Laurian Strada Nicolae Iorga INTEGRAL TRASEU 17.10 17.40
Traseul de ocolire pentru sensul de închidere a Căii Naționale va fi următorul:
Varianta 1 de la intersecția cu strada Cuza Vodă către sensul contra al Căii Naționale - > Octav Onicescu - > bulevardul Mihai Eminescu - > Nicolae Grigorescu - > Calea Națională, lungimea 
sectorului ar fi de 2,3 km.
Varianta 2 de la intersecția cu strada Cuza Vodă către sensul contra al Căii Naționale - > Octav Onicescu - > Împăratul Traian -> Dreptăii - > Independenței - > Ion Palat- > Calea Națională

Mulțumim participanților la trafic pentru înțelegere şi ii aşteptăm pe botoşăneni să ne bucurăm împreună de sport pentru promovarea unui mod de viață sănătos!

Stirea anterioara

Asociația Arlechino Moldova: Hora Unirii de 1 decembrie la Botoşani

Stirea Urmatoare

Tânăr rănit după ce s-a izbit cu mașina într-un cap de pod apoi s-a răsturnat pe carosabil

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.