Ultima partidă amicală din Antalya terminată la egalitate FC Botoșani 1-1 MFK Ruzomberok. Vezi rezultatele amicalelor

Ultima partidă amicală din Antalya terminată la egalitate FC Botoșani 1-1 MFK Ruzomberok. Vezi rezultatele amicalelor

FC Botoșani a disputat duminică seară de la ora 18:00 ultima partidă amicală din cantonamentul din Antalya înaintea primului meci oficial din 2016 contra formației Dinamo București. Elevii lui Cristi Pustai au reușit un rezultat de egalitate, scor 1-1, contra formației MFK Ruzomberok, ocupanta locului 8 în campionatul Slovaciei.

Slovacii au deschis scorul în minutul 1 prin atacantul Lačný, iar botoșănenii au egalat prin Martinus în minutul 50. Cele două echipe s-au mai întâlnit de două ori în partide amicale, în 2014 scorul fiind de 2-1 pentru MFK Ruzomberok, iar în 2015, 1-1.

Cristi Pustai a trimis în teren următorii jucători:

Plesca – Dimitrov, Ngadeu (c), Miron, Popovici – Vasvari, Bordeianu, Carralero, Martinus – Hadnagy, Matulevicius

Au mai jucat: Cabrera, Ivanovici, Plămadă, Mușat, Cabrera

Iată rezultatele amicalelor FC Botoşani din Antalya:

FC Botoşani 2-1 Bekescsaba 1912 (locul 12 Liga I- Ungaria)
FC Botoşani 0-1 FC Zorya Luhansk (locul 3 Liga I- Ucraina)
FC Botoşani 3-2 FC Jagiellonia (locul 8 Liga I- Polonia)
FC Botoşani 1-1 Eskisehirspor (locul 17 Liga 1- Turcia)
FC Botoşani 1-2 FC Slovacko (locul 10 Liga I- Cehia)
FC Botoşani 1-1 MFK Ruzomberok (locul 8 Liga I- Slovacia)

Cu toate că au terminat seria jocurilor de pregătire din această iarnă, elevii lui Cristi Pustai vor reveni în ţară pe 10 februarie, echipa urmând a sta în capitală în regim de semicantonament unde va pregăti meciul de duminică 14 februarie din etapa a XXIV-a a Ligii I cu Dinamo, joc ce va începe la ora 19:00.

Stirea anterioara

Neatenția l-a costat mâna dreaptă

Stirea Urmatoare

Acțiune a polițiștilor din Dorohoi, pentru siguranța cetățenilor. Haine și țigarete Duty Free confiscate - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.