Victorie a botoşănenilor în faţa celor de la Dinamo II Bucureşti

Victorie a botoşănenilor în faţa celor de la Dinamo II Bucureşti

FC Botoşani a învins, vineri după-amiază, pe Dinamo II Bucureşti cu scorul de 2-1 (0-0) într-o partidă disputată pe Stadionul Municipal, în etapa a XXI-a.

Dinu a deschis scorul pentru FC Botoşani în minutul 81, după o gafă a portarului bucureştean pena, care a ieşit greşit la o centrare.

În minutul 88, Vaşvari măreşte avantajul la 2-0, după un şut de la distanţă, însă în minutele de prelungiri dinamoviştii reduc din diferenţă prin Stănescu, care a transformat un penalty acorda pentru un fault în careu făcut de Acsinte.

Iată cele două formaţii:

FC Botoşani: A. Bordeanu – Patache, Poverlovici, C. Dinu (cpt.), Acsinte – D. Balan (63 M. Matei), Vaşvari, D. Todoran (74 Homneac), Vintilă (70 Stanciu)- Ghiceanu, Chişu. Rezerve au mai fost: Prisacă, Rudac, Lorincz, V. Bordeanu. Antrenor Costel Orac

Dinamo II Bucureşti: A. Pena – D. Stanca, M. Ioniţă, R. Crişan, Burnea – A. Bălan, A. Niţu, R. Stănescu, Scărlătescu – Lemac, V. Bucă. Rezerve: Ciucă – Cazacu, Topor, Desculţu, Mazarache. Antrenor Ion Marin

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

PSD-iștii și-au depus candidaturile la Consiliul Județean. Vezi lista completă

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.