Casino
DorohoiNews.ro
 
   Stiri Botosani - Ziare Botosani - Ziua incepe cu noi Stiri Dorohoi , BotosaniNews , Dorohoi News, Dorohoianul.ro , Anunturi Botosani RSS | Trimite stire | Contact
5 aprilie 2012| Spune-le si prietenilor tai de pe: FaceBook | Yahoo

Încă două zile pentru depunerea dosarelor pentru gradaţiile de merit

Cadrele didactice mai au la dispoziţie două zile pentru depunerea dosarelor în şcoli în vederea obţinerii gradaţiilor de merit. Anul acesta sunt puse la dispoziţie aproximativ 180 de gradaţii de merit, cele mai multe fiind repartizate pentru învăţători şi educatori. Nu au fost date gradaţii pentru profilul arte plastice, pentru profesorii documentarişti.

Consiliul profesoral al şcolii va da o apreciere sintetică asupra activităţii cadrului didactic care îşi depune dosarul pentru a obţine această gradaţie, iar până pe 11 aprilie dosarele vor fi aduse la Inspectoratul Şcolar. În perioada imediat după paşti, va fi făcută evaluarea dosarelor. Se va face un clasament, iar nemulţumiri vor fi ca în fiecare an“, a spus Liviu Axinte, liderul Ligii Sindicatelor din Învăţământ, citat de botosaninews.

Etichete: , , ,

DACĂ V-A PLĂCUT ACEST ARTICOL, ALĂTURAȚI-VĂ, CU UN SIMPLU „CLICK” „ÎMI PLACE”, COMUNITĂȚII NOASTRE DE CITITORI DE PE PAGINA DE FACEBOOK.