Casino
DorohoiNews.ro
 
   Stiri Botosani - Ziare Botosani - Ziua incepe cu noi Stiri Dorohoi , BotosaniNews , Dorohoi News, Dorohoianul.ro , Anunturi Botosani RSS | Trimite stire | Contact
10 aprilie 2012| Spune-le si prietenilor tai de pe: FaceBook | Yahoo

Carne alterată comercializată la Botoşani

O firmă din Bacău care livra produse şi către comercianţi din Botoşani este implicată într-un uriaş scandal. Firma Miralex a fost prinsă livrând  Spitalului Judetean din Suceava aproape 300 de kilograme de carne de pui alterata.

Dupa primele verificari intreprinse de reprezentantii DSVSA, a reiesit ca pulpele de pui fusesera decongelate, reambalate, fusesera prevazute cu un nou termen de valabilitate pentru ca mai apoi sa fie livrate spitalului drept “pulpe de pui dezosate refrigerate”, scrie botosaninews.

Mai mult decat atat, in urma controlului efectuat reprezentantii DSVSA au constatat ca produsele din carne de pui se transportau in acelasi spatiu cu carcase de porc, carcase ce erau asezate pe dusumeaua masinii de transport, pe o folie de plastic si nu agatate asa cum prevad normele legale. Firma bacauana Miralex, livra produse din carne si catre alte unitati din Botosani si Iasi.

Etichete: , , ,

DACĂ V-A PLĂCUT ACEST ARTICOL, ALĂTURAȚI-VĂ, CU UN SIMPLU „CLICK” „ÎMI PLACE”, COMUNITĂȚII NOASTRE DE CITITORI DE PE PAGINA DE FACEBOOK.