5 lucruri absurde despre păcănele pe care se poate să le crezi
Păcănelele sau sloturile par simple jocuri la suprafață: pariezi bani, învârți de un mâner și speri la câștiguri cât mai mari. Bineînțeles, există și mulți jucători superstițioși care mereu găsesc un motiv pentru care au câștigat sau au pierdut. Principala problemă cu păcănelele este că nu poți primi un rezultat transparent, adică nu poți deschide efectiv mașinăria și să vezi motivul pentru care ai pierdut sau ai câștigat. În schimb, la jocurile de cărți îți poți da seama singur din cărți de ce ai pierdut sau ai câștigat. Dacă îți plac păcănelele online și nu vrei să folosești bani din propriul buzunar, poți apela la un bonus cashback pentru a scăpa de riscuri. În continuare o să îți prezint 5 dintre cele mai absurde lucruri auzite despre pacanele.
1. „Cazinourile pot schimba procentajul care se întoarce la jucători”
Procentajul care se întoarce la jucători reprezintă suma pe care o poate câștiga un jucător în timp. Spre exemplu, păcănelele cu un procentaj de 96% vor da înapoi jucătorilor 0.96$ pentru fiecare un dolar jucat. Mulți jucători nu cred aceste procentaje afișate direct pe mașinării și tot astfel de jucători consideră că patronii de la cazino pot să manipuleze aceste procentaje oricând doresc ei. De exemplu, un operator poate scădea aceste procentaje când cazinoul este cel mai aglomerat. În teorie, acest lucru ar avea sens pentru ca cei de la cazino să poată profita de pe urma acestor manipulări. Totuși, faptul de a schimba aceste procentaje fără a le afișa în prealabil este ilegal în foarte multe zone.
De exemplu, în Nevada este prevăzut ca la fiecare modificare a acestui procentaj, sloturile să fie oprite timp de 4 minute. Cazinourile fizice nu vor modifica niciodată aceste procentaje când locația este plină, deoarece vor pierde din clienți. Până și la cazinourile online este foarte dificil să se schimbe procentajele de câștig, întrucât și acestea sunt testate și se află sub protecția altor programe. Majoritatea site-urilor de pariuri online sunt testate în mod periodic și developerii sunt verificați pentru a fi cât mai corecți.
2. „Poți să calculezi timpul perfect pentru a lovi dublajul”
Procesul efectiv de joc al sloturilor nu necesită vreo pregătire sau vreo cunoștință prealabilă. Tot ce trebuie să faci este să apeși pe un buton și să aștepți rezultatul. Unii cred că dacă aleg un moment potrivit sau așteaptă un anumit interval de timp înainte de a învârti din nou își vor crește șansele de câștig. Adevărul este că, astfel de jucători nu înțeleg deloc cum funcționează un generator de numere la întâmplare.
Un astfel de generator de numere la întâmplare trece prin milioane de combinații de numere posibile înainte de a îți afișa rezultatul. Din cauză că programul se mișcă atât de repede, nu ai nici măcar o șansă să calculezi timpul perfect pentru următorul dublaj.
3. „Păcănelele online nu sunt de încredere”
Un alt lucru absurd întâlnit la pacanele este faptul că cele online prezintă mai puțină încredere față de cele fizice. Faptul că jucătorii nu pot apăsa în mod fizic pe un buton pentru a învârti ecranul consideră că acestea sunt dubioase și nu sunt de încredere. Din cauza că majoritatea cazinourilor își cumpără programele software de la alți developeri și nu produc ei înșiși propriul program, nu vor putea nici să schimbe valorile jocurilor. Cazinourile oricum au deja un avantaj față de jucători, așadar nu ar risca nimeni să fie prins cu înșelătorii.
4. „Cazinourile evită să plătească jackpot-urile”
Visul oricărui jucător de pacanele este să nimerească marele jackpot și să plece acasă bogat. Însă acest lucru se întâmplă foarte rar. Unele știri din media au creat concepția că unele cazinouri își păcălesc jucătorii când trebuie să plătească jackpot-urile. Ei spun că dau vina pe problema aparatului de păcănele și evita astfel să plătească jackpot-ul. A existat și un caz al unei domnișoare pe nume Katrina Bookman care a câștigat la păcănele marele jackpot de 43$ milioane de dolari, însă acest lucru s-a datorat unei erori al aparatului. Chiar dacă aceasta a dat în judecată cazinoul, nu s-a putut face nimic.
Totuși, în momentul când cineva nimerește marele jackpot la păcănele, cei de la cazino vor să arate faptul că acel câștig a fost cât se poate de real și legitim. De aceea, ei nu doresc să acorde premiile din cauza unei erori a sistemului sau a aparatului. În cazul Katrinei, ea ar fi primit cel mai mare jackpot din lume. Un alt caz asemănător a fost cel al Paulinei McKee care ar fi câștigat 41.8$ milioane de dolari la păcănele. Totuși, jocul i-a plătit numai 10.000$ din suma respectivă deoarece jackpot-ul afișat valora de 420 de ori mai mult decât suma pe care ea trebuie să o câștige.
5. „Totul este despre noroc”
Anterior am menționat faptul că păcănelele nu implică prea multe cunoștințe. Totuși, unii jucători consideră că totul este bazat pur și simplu pe noroc. Acestea implică într-o oarecare măsură strategii. În primul rând, trebuie să cauți păcănelele care au cel mai mare procentaj de câștig. Pe termen lung, vei avea o șansă mai mare de câștig. Din păcate, însă, la cazinourile fizice nu vei găsi aceste procentaje scrise undeva. Totuși, acestea se diferențiază după nume:
- Penny slots = șansă de 88% până la 90%
- Nickel slots = șansă de 90% până la 93%
- Sloturi de 1$= șansă de 94% până la 96%
- Sloturi de 5$ = șansă de 94% până la 98%
- Sloturi de 25$ = șansă de 95% până la 99%
Păcănelele online au direct afișate aceste procentaje și oferă și șanse mai mari decât cele din cazinourile fizice.
Concluzie
Dacă vrei să ai o experiență mai bună la păcănele, îți sugerez să stai departe de toți așa-zișii „experți” și de lucrurile neadevărate despre acestea. Păcănelele au un sistem bine pus la punct pentru a se asigura de corectitudinea rezultatelor și vor plăti mereu un jackpot luat pe bună dreptate. Majoritatea cazinourilor online folosesc programele altor companii, motiv pentru care nu vor putea manipula rezultatele.
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.