Cum recunoaștem roșiile coapte forțat „Pulpa este lemnoasă, iar semințele lipsesc”
Potrivit specialiștilor, roșiile care au fost coapte forțat pot fi recunoscute destul de ușor, dacă sunt analizate atent.
Potrivit specialiștilor, pe lângă mucronul pronunțat, roșiile stimulate prezintă și alte trăsături care ar trebui să ne convingă să nu le consumăm.
Astfel, roșiile care au fost coapte forțat au o pulpă lemnoasă, cu părți verzi, dar și semințe în aceeași culoare, fiind semne care arată că nu au ajuns la maturitate.
„De regulă, fructele stimulate au o pulpă lemnoasă și semințe care nu au ajuns la maturitate. În plus, semințele care nu s-au dezvoltat se află într-un țesut verde și gelatinos. Acest țesut verde poate fi observat, de asemenea, și în calota fructului, fiind un indicator care arată că roșia a fost stimulată", a spus un specialist.
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.