Cunoști un artist licean? Încurajează-l să aplice pentru o bursă stART

Cunoști un artist licean? Încurajează-l să aplice pentru o bursă stART

Liceenii talentați la muzică, desen sau pictură sunt invitați să aplice pentru una dintre cele 50 de burse anuale din cadrul programului Bursele stART, până în data de 24 noiembrie. Programul este organizat de Provident Financial România, în colaborare cu Școala de Valori, cu sprijinul Ministerului Educației Naționale.

Bursele stART este un program care sprijină anual 50 de liceeni talentați la muzică, desen sau pictură să-și cultive pasiunea și talentul. Complementar burselor, tinerii vor avea oportunitatea de a participa la sesiuni de consiliere profesională, în care vor învăța cum să-și contureze traseul artistic și cum să abordeze procesul de învățare într-o manieră antreprenorială.

Viitorii bursieri sunt liceenii preocupați de dezvoltarea lor în domeniul artistic, care fac deja parte dintr-un club de muzică, pictură sau desen sau sunt înscriși într-o instituție școlară de profil din România și au câștigat premii la concursuri naționale sau internaţionale de specialitate.

Programul oferă:
Bursele sunt anuale și vor fi acordate în tranşe lunare în perioada ianuarie-decembrie 2018. Cu ajutorul lor, cei 50 de adolescenții pot achiziționa materiale, instrumente și echipamente necesare cultivării talentului și vor putea participa la concursuri naționale, expoziții, concerte sau la cursuri de perfecționare în domeniul artistic ales.

Andreea Oana Şimon, bursiera stART la Muzică în ediția 2016-2017, ne povestește: „Muzica îmi este pasiune, dar şi medicament; este o modalitate de a scăpa de probleme. Studiez muzica tradițională. Am ales folclorul românesc deoarece vreau să duc mai departe muzica autentică şi nu vreau ca tradițiile şi obiceiurile să se piardă. Chiar dacă nu au crezut multe persoane în mine, familia mi-a fost mereu alături şi m-a susținut în tot ceea ce fac. În ciuda descurajărilor, a eşecurilor şi a fricii, nu am dat niciodată înapoi din drumul meu, oricât de greu ar fi fost. Așadar, vă spun și vouă să nu vă lăsați doborâți de primul obstacol care vă iese în cale! Voi să fiți primii care credeți în voi şi în forțele voastre! Și nu uitați: mereu te întorci la ceea ce iubești, oricât de târziu. Acum am devenit mai puternică şi într-o zi îmi voi trăi şi cele mai mari visuri pe care le am!”

Calendarul ediției 2018:
Înscrieri: 20 septembrie – 24 noiembrie 2017
Jurizare: 12 – 14 decembrie 2017
Afişarea listelor cu bursierii pe pagina proiectului: 29 decembrie 2017
Durata bursei: ianuarie – decembrie 2018

Înscrieri
Dosarul de înscriere, însoțit de anexele completate, trebuie trimis până în 24 noiembrie 2017 (data poștei sau data primirii e-mail-ului cu toate documentele completate) la adresa de e-mail [email protected] sau prin poștă/curier la adresa Str. Ion Nistor, nr. 2, Mezanin, ap. 1, Sector 3, București, cod poștal 030041. Pe plic se menționează: Pentru Programul Bursele stART.

Selecția beneficiarilor burselor va fi realizată de către o comisie specializată, care va analiza dosarele de înscriere, pe baza criteriilor de validitate menționate în ghidul programului.

Cunoști un tânăr cu talent deosebit la muzică, desen sau pictură? Încurajează-l să își trimită dosarul până în data de 24 noiembrie 2017 și să se pregătească pentru succes!

Contact:
Ioana Lupu - Specialist Comunicare, Școala de Valori
[email protected]
Telefon: 0748 158 516

Despre Școala de Valori
Şcoala de Valori este o organizaţie non-guvernamentală modernă ce are ca viziune dezvoltarea unei societăţi bazate pe valori prin educaţie inovativă. Punem sub semnul întrebării graniţele educaţiei tradiţionale şi creăm oportunitatea persoanelor de a accesa informaţii de valoare, experienţe de formare a caracterului, de a interacţiona cu modele pozitive şi de a avea expunere internaţională, cu scopul de a creşte responsabilitatea personală şi controlul fiecăruia asupra alegerilor personale.

Despre PROVIDENT
Provident Financial România face parte din grupul britanic International Personal Finance (IPF), unul dintre cei mai importanți furnizori de credite la domiciliu din Europa. Grupul are 2,5 milioane de clienţi în 9 ţări din Europa, precum şi în Mexic și Australia. IPF este unul dintre cei mai mari angajatori britanici din Europa Centrală și de Sud-Est și una dintre cele mai puternice companii internaţionale listate la Bursa din Londra. Din 2006, Provident a investit în România aproape 300 de milioane de euro și a contribuit la bugetul de stat cu taxe în valoare de peste 80 de milioane de euro. Începând cu 2016, compania a devenit cel mai mare angajator britanic din România, cu aproape 3.000 de angajați şi este unul dintre cei mai mari angajatori din țara noastră. Provident dezvoltă și susține diverse proiecte de responsabilitate socială - programe de educaţie financiară, dezvoltarea tinerelor talente, sprijinirea grupurilor defavorizate - în care a investit până acum aproape 1 milion de euro.

Stirea anterioara

Veste bună pentru unii pensionari. De astăzi pot cere recalcularea pensiilor

Stirea Urmatoare

A.J.O.F.M. Botoșani: Locuri de muncă vancate la data de 27 ianuarie

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.