Ultima formă a proiectului de OUG: Salarii şi sporuri plafonate, concediu medical plătit doar cu 65%
Atenție la ce consumi! Acest ulei te poate îmbolnavi de cancer
Specialistii au anuntat care este cel mai toxic ulei de gatit. Desi este recomandat de multe ori si multi sustin ca este chiar mai sanatos ca uleiul de masline, medicii spun ca uleiul de canola este cel mai nesanatos ulei.
Uleiul de Canola este un ulei foarte utilizat in industria alimentara, nu e un ulei foarte sanatos pentru sistemul cardiovascular, determina o carenta de vitamina E. Acidul erucic este un acid gras saturat, poate provoca daune sistemului nervos, coagularea sangelui, anemie, depresiune a sistemului imunitar si cancer.
Atunci cand uleiul atinge temperaturi crescute, este eliberata o substanta cancerigena numita Aldehida. Pe langa uleiul de canola, aceasta substanta este eliberata si de alte uleiuri vegetale (de rapita si floarea soarelui).
La temperaturi de 220-230°C uleiul de canola incepe sa fumege, acroleina este unul din produsul dat prin arderea uleiului, este un agent care cauzeaza cancerul pulmonar si iritarea pieli. Aceste uleiuri, prin prajire, ne expun la boli precum cancer, probleme cardiace si digestive.
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.