Beneficiile consumului de suc de morcovi
Sucul de morcovi nu doar că este o băutură extrem de aromatică și răcoritoare, dar este și un adevărat izvor de vitamine, minerale și antioxidanți. Specialiștii în nutriție recomandă consumul de suc de morcovi pentru îmbunătățirea sănătății oculare, funcției hormonale și a sănătății pielii, fiind doar câteva dintre numeroasele beneficii.
Procesul de obținere a sucului de morcovi presupune extragerea acestuia din morcovi proaspeți. De obicei, se utilizează metoda de presare la rece, prin care sucul este extras fără a fi expus la temperaturi ridicate, pentru a păstra enzimele naturale, vitaminele și mineralele conținute în morcovi.
Sucul de morcovi este o bogată sursă de vitamine binecunoscute, precum C, K și B6, alături de un amestec minunat de minerale. În plus, este recunoscut pentru conținutul său de carotenoizi, acei pigmenti antioxidanți prezenți în multe fructe și legume colorate. De asemenea, sucul de morcovi este o sursă excelentă de beta-caroten. Sursa: stiridinbotosani.com
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.