Unul din beneficiile polenului – Întarește imunitatea

Unul din beneficiile polenului – Întarește imunitatea

O lingură de polen este produsă de o albină într-o lună, lucrând opt ore pe zi, iar fiecare perlă de polen conţine peste două milioane de granule de polen floral.
 
Este de 20 de ori mai bogat în provitamina A decât morcovii şi conţine şi vitamina P, care ajută vasele de sânge să rămână elastice.

Beneficiile polenului
Amelioreaza alergiile. Polenul de albine a fost folosit ca remediu popular de secole impotriva diferitelor boli, in special a alergiilor.

Infrumuseteaza pielea. Polenul de albine este considerat un adevarat miracol pentru sanatate pielii, ajutand la mentinerea elasticitatii si fermitatii, ameliorand ridurile si acneea. Consumul de polen crud, spun specialistii, incetineste procesul de imbatranire.

Aduce energie organismului. Polenul este bogat in proteine ​​biodisponibile sub forma de aminoacizi, care ajuta metabolismul nostru sa functioneze mai eficient. Specialistii spun ca suplimentarea zilnica cu polen poate contribui la cresterea energiei, la cresterea masei musculare si la stimularea metabolismului.

Are proprietati antibacteriene. Studiile arata ca polenul de albine este un bun antibiotic natural.

Aliat impotriva insomniile si a tulburarilor de dispozitie. Datorita continutului ridicat de neuro-nutrienti, polenul produs de albine este considerat un remediu excelent impotriva oboselei, a depresiilor si a tulburarilor de somn.

Intareste imunitatea. Bogat in antioxidanti, polenul de albine protejeaza organismul de virusi, avand proprietati antibiotice si antioxidante.

Protejeaza sistemului cardiovascular. Polenul de albine contine acizi grasi esentiali care ajuta la intarirea capilarelor si a vaselor de sange, reducand nivelul colesterolului. Specialistii spun ca datorita capacitatilor sale anti-coagulante pot preveni infarctul si atacurile cerebrale.

Stirea anterioara

Botoșăneancă preluată de urgență de elicopterul SMURD de la Dorohoi

Stirea Urmatoare

Manifestări culturale la Casa Memorială „Nicolae Iorga”

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.